Over mij

Mijn naam is Zoë, 22 jaar en woon in Almere. Ik ben afgestudeerd in Communicatie & Multimedia Design (CMD) aan de Hogeschool van Amsterdam. 

Vanaf jongs af aan vind ik het interessant om creatief bezig te zijn, vooral op het gebeid van de digitale wereld. Op de middelbare school uitte dit zich in projecten waarbij in programma’s als adobe illustrator creatief bezig kon zijn. Tijdens de opleiding CMD heb ik steeds meer bewondering voor de psychologie en de keuzes achter het ontwerpen. Mijn interesses liggen dan ook vooral bij User Experience Design en User Interface Design. 

Naast mijn interesse in ontwerpen heb ik altijd de neiging om alles wat ik mee maak vast te leggen, zo ben ik in fotografie en uiteindelijk film gerold. Dit is een hobby waar ik graag verder over zou willen leren. De laatste paar jaar probeer ik veel te reizen en deze vast te leggen doormiddel van film en fotografie. 

Vanwege de interesse van psychologie in ontwerpen heb ik in 2019 de minor ‘Inleiding tot de toegepaste psychologie’ in Utrecht gevolgd. Ik heb hierbij psychologie nog meer leren kennen en heb ik een nieuwe interesse gevonden waar ik graag verder over zou willen leren. 

Vaardigheden

UX design
Visual Design
A/V Design
Coderen